A fotózás érdekességeket rejt

Életem egyik legnagyobb pillanatát akkor éltem át, amikor egy teljes, profi fotózást kaptam a születésnapomra. Hogy őszinte legyek, mióta csak eszemet tudom, azóta arról álmodok, hogy világhírű modell legyek.

Az önbizalmam viszont sose volt erőteljes. Mindig is adtam mások véleményére, ezért nem magamnak, hanem mindig másoknak akartam megfelelni. Anyukám persze átlátott a szitán, ezért gondolta, hogy számomra ez lesz a legjobb ajándék. És mennyire igaza is volt!

A tematikát én választhattam meg. Három nagy témakört kellett megadnom. Elsőként mindenképp az elegáns vonalat akartam követni, majd szerettem volna sportos fotókat látni magamról, végül pedig estélyiben is akartam pózolni.

Nagyon izgatott voltam, amikor eljött a nagy nap. Egy falat kenyér és egy korty víz se ment le a torkomon azon a reggelen. Természetesen nem volt okom az izgulásra, de azért szeretem túldramatizálni a dolgokat. Amikor beértem a fotóstúdióba, akkor minden idegességem elszállt. Mindenki nagyon kedves volt velem. Egy rövid bemutatkozás, beszélgetés után el is kezdődött a folyamat.

Megkértem az egyik ott dolgozó hölgyet, hogy vigyázzon a mobilomra. Mikor meglátta a telefonomat, akkor megkérdezte, hogy ismerek e esetleg egy normális szolgáltatást, ahol megjavítják a készülékét.

Számos Iphone szerviz Budapest környékén elérhető, de én régóta az LCD FIX-re esküszök. 2015-ben nyitották meg első üzletüket az Allee-ban, és azóta folyamatosan fejlődtek, és egy idő után piacvezetővé váltak. Szolgáltatásaik kínálatában szerepel, hogy márkafüggetlen mobiltelefonok kijelzőjét akár egy órán belül lecserélik, akkumulátorcsere pedig 30 percen belül elérhető. Gyorsak, precízek, és megfizethető áron dolgoznak, arról nem is beszélve, hogy adatvesztés nélkül javítják meg a készülékeket.

Több márkával dolgoznak együtt. A szervizelés mellett adás-vétellel, és kiegészítők árusításával is foglalkoznak. Ha megnézzük a cég weboldalát, akkor láthatjuk, hogy a különböző menüpontoknak köszönhetően könnyen lehet tájékozódni az LCD FIX szolgáltatásairól. A kapcsolati egység alatt egy rövid leírás olvasható arról, hogy ez a Iphone szerviz Budapest egyik legnépszerűbb bevásárlóközpontjában hol helyezkedik el, illetve telefonszámot és e-mail címet is találunk ezen fül alatt.

Ahogyan azt említettem, különböző telefonokkal dolgoznak. Mindegyik esetében megtalálható egy árlista, amely tartalmazza a szolgáltatás típusát is.

Piacképes áron, prémium színvonalon, ügyfélközpontú stratégiával dolgoznak, illetve munkájukra 6 hónapos teljes körű garanciát vállalnak. A legjobb minőségre törekednek, úgy, hogy közben készleten tartják az alkatrészeket, így mint a legtöbb esetben, nem kell napokat várni egy kijelző cseréjére. Ráadásul a gyorsaság nem jár felárral.

Kedvező áron kínálnak új, bontott, utángyártott, gyári felújított, és gyári új alkatrészeket is, így mindenki megtalálhatja a pénztárcájához legjobban illeszkedő lehetőséget. Saját fóliákat is gyártanak bármilyen típusú készülékekre. Ezek még a lekerekített szélű képernyők esetében sem levegősödnek fel. Elsajátították bizonyos modelleknél a készülékek érintőcseréjének technológiáját, illetve a flexibilis OLED kijelzős típusok esetében képesek csak az érintőüveg cseréjére. Az országban elsőként vezették be egyes telefonok helyszíni javításait.

Ha éppenséggel szeretnénk régi készülékeinken túladni, akkor az LCD FIX weboldalán az aktuális felvásárlási árakat is megtekinthetjük. Nagyon fontos kiemelni, hogy sérült, hibásan működő vagy akár letiltott készülékekért azonnali ajánlatot kaphatunk, illetve választhatunk készpénzes személyi kifizetés, vagy posta beküldés után átutalásos fizetés közül.

Ebben az esetben is azért érdemes őket választani, mert elsősorban nem kell sokáig bajlódnunk a kihasználatlan készülékkel. Korrekt ajánlatot adnak, amely méltányos a mobiltelefonunkhoz. Nevetséges összeg helyett tisztességes árat ajánlanak, nem mellesleg gyorsan értékesíthetjük készülékünket az LCD FIX segítségével.

Kiegészítők terén is széles választék áll a rendelkezésünkre. Árulnak hidrogél fóliákat, töltőt, kábelt, fülhallgatókat, üvegfóliákat és skech tokokat is. Az utóbbi esetében rengeteg szín és típus közül választhatunk.

Az egyik legnépszerűbb szolgáltatásuk a telefonok kijelzőjének cseréje, hiszen a mai telefonok érintőképernyői hihetetlenül érzékenyek és törékenyek. Ennek a szolgáltatásnak és az alkatrésznek a minősége igen nagy jelentőséggel bír, mivel ez a készülék teljesítményére és tartósságára is hatással lesz. Pontosan ezért az egyik legfontosabb ismérve egy mobiltelefon szerviznek, hogy a javítás során eredeti kijelzőt használjanak.