A motoros túrán gyönyörű fotók készültek

Régebben nagyon szerettem természetfotókat készíteni. Nem esett nehezemre akár hajnalban sem felkelni, hogy a várostól távoleső helyekre kiérve le tudjam kapni a fényképezőgépemmel a különleges madarakat, amelyeket a mindennapokban, illetve a nagyvárosokban nincs lehetőségünk ilyen részletesen megcsodálni, megörökíteni pedig végképp nem.

A természetfotózás ugyanakkor ebben a formában eléggé magányos tevékenység. Kezdett már hiányozni a társaság, ezért vettem egy használt motort, mivel az egyik legjobb barátom szintén motorozik, és megegyeztünk, hogy együtt fogunk túrázni menni a járgányaink társaságában. Akkor még nem tudtam, hogy a https://www.motortire.hu is bekerül majd a képbe, mert ennyi probléma adódik majd egy nem új állapotban vásárolt motor kerekeivel.

Volt ugyanis egy kis bökkenő, talán nem is annyira kicsi. Azt gondolhatná az ember, hogy a szabadidős motorosok gumija kevésbé van kitéve az igénybevételnek és az időjárásnak, mint mondjuk egy motoros futáré, de ez nem igaz! Meg egyébként is, valahányszor messzire indulunk a motorral, az ellenőrzés nem maradhat el! A barátom javaslatára ezért elvittem az új (vagyis használtan vásárolt) motoromat a https://www.motortire.hu szervizébe. Az ott dolgozók alaposan megvizsgálták a kereket, és sajnos nem tudtak jó hírekkel szolgálni. Kiderült, hogy az előző tulaj gumija eléggé el volt már kopva, ezért ilyen körülmények között életveszélyes lenne hosszabb távon száguldozni a motorral.

Így hát meg kellett rendelnem az új motorgumikat, ami nem volt nehéz, mert a https://www.motortire.hu webshopjánál nagyobb motorgumi választékot nem is tudom, hol lehetne találni. A szerelők pedig mindent pontosan lemértek, ezért nekem már nem volt más dolgom, minthogy a keresőbe beírjam a megfelelő méreteket, majd pedig megrendeljem a számomra leginkább ideálisnak látszó terméket a weboldalról.

Sikerült pont egy olyan motorgumit kiválasztanom, ami épp nem volt raktáron, de biztosítottak róla, hogy hamarosan megérkezik hozzájuk. Ez így is lett, a https://www.motortire.hu értesített a termékek érkezéséről, majd pedig le is egyeztettük az újabb időpontot, amikor megtörtént a gumik cseréje is a motor kerekén. A kommunikációval és a szakemberek felkészültségével is teljes mértékben elégedett voltam, véleményem szerint jobb helyet keresve sem találhattam volna a járművem számára! A https://www.motortire.hu boltjában szinte kizárt, hogy valaki ne találja meg, amit keres, ha motorgumiról van szó!

Most már semmi akadálya sem volt a motoros túra megszervezésének, ahova természetesen a fényképezőgépemet is vittem magammal.