Lefotózták a döbbent arcunkat

Az egyik legjobb barátnőm évek óta álmodozott arról, hogy egy autós fotózás részesévé váljon. Kitaláltam, hogy mindezzel meglepem a harmincadik születésnapjára. Természetesen nagyon örült neki, azonban egyikünk se gondolta volna, hogy a fotózás után több tapasztalattal távozunk, mint ahogy érkeztünk.

Mivel mindketten a cégautónkat vittük el erre az eseményre, ez volt az első dolog, amit a fotósnak elmeséltünk. Szerettük volna, hogyha kellő óvatossággal bánnak velük. A fotóművész rögtön megkérdezte, hogy ismerjük-e azt a szót, hogy flottakezelés. Mind a ketten értetlenül ráztuk a fejünket.

flottakezelés

A magyarázat után egy weboldalt mutatott meg nekünk. A flottakezeles.hu oldalon mindent megtaláltunk a témával kapcsolatban. Elsősorban részletes bemutatást kaptunk arról, hogy milyen kipróbált módszerek léteznek arra, hogy a flottakezelés és a cégautók a legkevesebbe kerüljenek, úgy, hogy közben kielégítik minden igényünket. Sőt, egy ötrészes, ingyenes levélsorozatból megtudhatjuk, hogy például hogyan választhatunk lappangó problémák és rejtett költségek nélkül cégautót, vagy éppenséggel a diesel, hibrid, benzines motor közül melyiket érdemes választani.

Arról is széleskörű tájékoztatást kaptunk, hogy honnan vannak ezek a sokszorosan kipróbált módszerek. Nem mellesleg egy űrlap segítségével árajánlatot is kérhetünk az oldalon. Külön fül alatt megtalálható a hitel, lízing, bérlet és az áfa magyarázata is. Szolgáltatások tekintetében három különböző csomag közül tudunk választani. Van standard, comfort, superior csomag. Mint kiderült, teljes biztonságérzettel autót is vásárolhatunk a FLOTTAUTO Lízing saját gépjárműparkjából.

Mondanom sem kell, a fotózás után mindketten le voltunk döbbenve, hogy erről az egészről mi nem tudtunk. Azonnal elmentettük a flottakezeles.hu weboldalt, és a sikeres fényképezés után egy kávé mellett tovább böngésztünk információkért ezzel kapcsolatban.